Ügyfélkapu

Friday, May 25, 2018

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a 2018. május 25-én életbe lép az Európai Unió új adatvédelmi rendelete (GDPR), melynek lényege, hogy szigorúbban szabályozza a személyes adatok kezelésével kapcsolatos átláthatóságot.


Ezzel összefüggésben az alábbiakról szeretnék tájékoztatni minden kedves partnerünket:

 

Új Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat frissítettük, hogy az új követelményeknek teljes egészében megfeleljen. Továbbra is kiemelten fontosnak tartjuk az Ön adatainak védelmét, valamint azt, hogy mindig teljes körűen és átláthatóan tájékoztassuk Önt arról, hogy a szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges személyes adatokat milyen módon kezeljük, gyűjtjük be, és ezeket miként védjük. 

Új Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkban az alábbi témakörökben talál bővebb információt: 

Részletes Adatkezelési tájékoztatónkat az alábbi linkre kattintva olvashatja el: https://www.ezit.hu/adatvedelem/

 

Hoszting szolgáltatásokhoz és megbízásokhoz kapcsolódó Adatfeldolgozói Szerződés megkötésének menete

Ha Ön személyes adatokat tárol a tőlünk igénybe vett szolgáltatás keretében, valószínűleg saját adatkezelési szabályzatát is frissítette mostanában. Ha ezzel összefüggésben szükségét érzi, hogy külön adatfeldolgozói szerződést kössön velünk, azt az alábbiak szerint tudja megtenni.
Az adatfeldolgozói szerződések megkötése az EZIT Kft., mint adatfeldolgozó oldaláról automatizálva történik. Az Ügyfélkapura belépve, a személyes menüben (Üdvözöljük, ...) az Adatfeldolgozói Szerződés (GDPR) menüpontot megnyitva tudja megadni a szükséges információkat és ott tudja a szerződést megkötni valamint letölteni. Ha be van jelentkezve az ügyélkapura, akkor a funkcióhoz a közvetlen elérés: https://client.ezit.hu/index.php?m=av_contract .


Kérdése van? Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!

« Vissza


Nyelv: