Files

Domain névhasználati igazolás DOC

76.5 kBHa az igényelt domain név egy személynév, de az igénylő neve ettől eltér, névhasználati igazolást is mellékelni kell a regisztrációs lap mellé. DOC változat.

Domain névhasználati igazolás PDF

176 kBHa az igényelt domain név egy személynév, de az igénylő neve ettől eltér, névhasználati igazolást is mellékelni kell a regisztrációs lap mellé. PDF változat.

Domain nyilatkozat magánszemélyeknek DOC

73 kBHa magánszemély regisztrálja a domaint, ezt a nyilatkozatot kell mellékelni. Cégek és egyéb szervezetek esetén a regisztrációs lapon szereplő mellékleteket kell csatolni. DOC változat.

Domain nyilatkozat magánszemélyeknek PDF

166 kBHa magánszemély regisztrálja a domaint, ezt a nyilatkozatot kell mellékelni. Cégek és egyéb szervezetek esetén a regisztrációs lapon szereplő mellékleteket kell csatolni. PDF változat.

Domain regisztrációs lap DOC

91 kBEzt a domain megrendelőlapot kérjük kitölteni .hu domain regisztrációhoz és átregisztrációhoz. DOC változat.

Domain regisztrációs lap PDF

145 kBEzt a domain megrendelőlapot kérjük kitölteni .hu domain regisztrációhoz és átregisztrációhoz. PDF változat.

Domain személynév lemondó nyilatkozat DOC

76.5 kBHa a domain név megegyezik a magánszemély nevével, és azt egy cég igényelné, úgy a magánszemélynek ezzel a nyilatkozattal kell lemondania a domain név használati jogáról a cég javára.

Domain személynév lemondó nyilatkozat PDF

162 kBHa a domain név megegyezik a magánszemély nevével, és azt egy cég igényelné, úgy a magánszemélynek ezzel a nyilatkozattal kell lemondania a domain név használati jogáról a cég javára.

Igénylő váltás DOC

76 kBEzt a dokumentumot kell mellékelni, ha egy meglévő domain új igénylő nevére kerül átregisztrálásra/átírásra. DOC változat.

Igénylő váltás PDF

195 kBEzt a dokumentumot kell mellékelni, ha egy meglévő domain új igénylő nevére kerül átregisztrálásra/átírásra. PDF változat.