Szeretném beállítani a Személyes adataim elrejtését (Privacy Protect / ID Protection) a nemzetközi domainemnél. Mit tegyek?

Ezt a funkciót utólag meg lehet rendelni a domainhez az ügyfélkapun keresztül. Ha be van állítva a Személyes adatok elrejtése (Privacy Protect / ID Protection) a domainhez, akkor a whois rekord lekérése során a regisztrátor által biztosított adatok jelennek meg, az Ön adatai nem lesznek nyilvánosak.

1) Ha új domainhez rendelné meg ezt a kiegészítést, tekintse meg az új domainek megrendelési folyamatát bemutató tudásbázis cikkünket!

2) Az utólagos megrendeléshez lépjen be az ügyfélkapun, és a fenti menüsorból válassza a Domainek opciót. A legördülő menüből válassza ki a Domainjeim menüpontot.

3) A következő oldalon a kiválasztott domain mellett kattintson a Domain kezelése gombra.

4) A következő oldalon kattintson a Kiegészítések fülre. Itt található a Személyes adatok elrejtése, azaz Privacy Protect / ID Protection opció. A megrendeléshez kattintson a Vásárlás feliratra.

5) A következő oldalon erősítse meg rendelési szándékát, utána beállítjuk a Személyes adatok elrejtését (Privacy Protect / ID Protection). A beállítás után rövid időre szükség lehet, amíg lefrissülnek az adatok!

Was this answer helpful? 40 Users Found This Useful (46 Votes)