Hogyan tudom a szolgáltatásomat bővíteni vagy csökkenteni?


1) A client.ezit.hu-ra belépés után a fenti menüsorból válassza ki a Szolgáltatások menüpontot. A legördülő menüből válassza a Szolgáltatásaim menüpontot.


2) A megjelenő listájából válassza ki a bővíteni kívánt szolgáltatást, s kattintson a mellette található "Részletek" gombra. 


3) A következő oldalon a Kezelési műveletek fülre kattintva egy legördülő menüt fog látni. Itt válassza ki az Előfizetői csomag módosítása menüpontot.


4) A következő oldalon a felsorolt lehetőségek közül válassza ki igény szerint a rendelni kívánt csomagot.


5) Innentől nem kell mást tennie, mint értelemszerűen követni a bevásárlókosár rendszer utasításait.

 

Tudnivalók a számlázásról

Kérjük ügyeljen rá, hogy addig nem lehetséges csomagot módosítani, míg az adott a tételre van fizetetlen díjbekérő!

A csomag csökkentése esetén azonnal életbe lép a változtatás, ezért fontos, hogy előbb ellenőrizze, hogy a tárhelyen lévő adatmennyiség belefér-e a kiválasztott kisebb csomagba! A csomag csökkentése esetén a díjkülönbözet nem jár vissza.

A csomag bővítése esetén kiállítunk egy részidőszaki díjbekérőt, mely a rendelés és a soron következő számlázási időszak közötti időre fedezi a bővített szolgáltatás díját. Ennek kiegyenlítése után azonnal használatba veheti a bővített szolgáltatást, és a következő számlázási időszaktól már a szolgáltatás új díjáról fogunk díjbekérőt kiállítani.

 
Hasznosnak találta ezt a választ? 533 A felhasználók hasznosnak találták ezt (1265 Szavazat)