Hogyan tudom a szolgáltatást lemondani?

1) A client.ezit.hu-ra belépés után a fenti menüsorból válassza ki a Szolgáltatások menüpontot. A legördülő menüből válassza a Szolgáltatásaim menüpontot.

 

2) A megjelenő listájából válassza ki a lemondani kívánt szolgáltatást, s kattinson a mellette található "Részletek" gombra.


3) A következő oldalon a Kezelési műveletek fülre kattintva egy legördülő menüt fog látni. Itt válassza ki a Lemondás kérése menüpontot.

FONTOS: Ha lemondja a szolgáltatást a számlázási forduló nappal, akkor azon a fordulónapon automatikusan törlésre kerül a tárhely. Ezután már nem áll módunkban a tárhelyet visszaállítani.
Minden adat törlődik ilyenkor: minden feltöltött fájl, adatbázis, levelezés, és a tárhelyre felvett domain beállítások is. Tehát, ha pl már egy másik IP című szerverre állította be a domainjét, amely ezen a tárhelyen található, és a mi névszervereinket használja a domain név, akkor ez a domain beállítás megszűnik működni!

Ha csak a tárhely törlését kéri, de a domainek maradnak nálunk és ezek beállítására szüksége van, kérem jelezze ezt ügyfélszolgálatunknak!

Hasznosnak találta ezt a választ? 128 A felhasználók hasznosnak találták ezt (182 Szavazat)