SSL konfiguráció (vállalati és kiterjesztett ellenőrzésű tanúsítvány esetén)

1) A díjbekérő kifizetését követően rendszerünk elfogadja rendelését, és kiküld Önnek egy visszaigazoló levelet "SSL Tanúsítvány teendők" tárggyal.

Ebben a levélben található egy hivatkozás, amely az SSL konfigurációs oldalt nyitja meg.

Ezen az oldalon adhatja meg az SSL tanúsítvánnyal kapcsolatos részleteket.


2.a) A Szerver információk kategóriában adja meg a szerverrel kapcsolatos részleteket.

A „Webszerver típus” legördülő menüből válassza ki az Ön által használt webszervert.

A „CSR” mezőbe másolja be a már legenerált CSR fájlt.




2.b) Az Organizational Information rész alatt adja meg a vállalat adatait.




2.c) Az Adminisztratív elérhetőség kategóriában adja meg az SSL kibocsátó számára látható adatokat. Fontos: az itt megadott email címre fog érkezni a tanúsítvány!

Kérjük valós adatokat adjon meg, hisz ezen adatok alapján fogja a kibocsátó felkeresni a kapcsolattartót hitelesítés céljából.

Ha beírta az adatokat, nyomja meg a „Kattintson a folytatáshoz” gombot.




4.) A következő oldalon a hitelesítési módszer kiválasztásakor lényegtelen, hogy melyiket választja. A vállalati ellenőrzésű tanúsítványok esetében sem emailes, sem fájl alapú hitelesítés nem történik, mert ezek a tanúsítványok magasabb biztonsági szintet nyújtanak, tehát az ellenőrzés is alaposabb. Ezen tanúsítványok esetében a kibocsátó az igénylő cég adatait ellenőrzi, illetve a megadott ügyintézővel veszi fel a kapcsolatot.


5.) Ezt követően a kibocsátó felkeresi az adminisztratív kapcsolattartót az Ön által megadott adatok alapján. Amennyiben a hitelesítés sikeresen lezajlik, néhány napon belül megkapja e-mailben a tanúsítványt a jóváhagyó e-mail címre. Ez a levél többnyire angol nyelvű, valamint a „BEGIN CERTIFICATE” és az „END CERTIFICATE” nevezetű rész között található maga a tanúsítvány.

Was this answer helpful? 92 Users Found This Useful (98 Votes)